Werk zoeken, werk vinden, werk hebben!

Werk zoeken, werk vinden, werk hebben!

Werk zoeken, werk vinden, werk hebben en werk uitvoeren. Ja, dat is me wat. Ga jij elke dag fluitend naar je werk? Werken is een belangrijk onderdeel in ons leven en de inhoud die wij eraan geven wisselt per persoon.  Ook het aantal uren dat we eraan willen besteden wisselt per persoon en per situatie. Zo zocht ik eerst werk wat te combineren was met het grootbrengen van mijn kinderen, ik werkte 28 uur betaald en 4 uur onbetaald zodat ik die 4 uur kon sparen om in de zomer de vakantie vrij te zijn. Kinderopvang was er toen niet.

In de tijd dat de kinderen alleen thuis konden blijven ben ik meer gaan werken daardoor kwam meer geld binnen en konden wij ons leven indelen zoals we dat wilden. Je ziet dat het dus draait om geld en tijd. Maar tegenwoordig draait het bij mij om zingeving, van betekenis zijn. Mijn uren zijn me kostbaarder geworden en dus wil ik alleen werken aan dingen die zinvol zijn, met mijn droom te maken hebben en dankzij de moderne technieken Skype en E-mail kan dat ook.

Want vertel nou zelf, wie heeft er tegenwoordig nog tijd om een volledig, 1 x per week, coachingstraject te doorlopen? Ik niet. En jij waarschijnlijk ook niet. Daarom heb ik mijn bedrijf anders ingericht en pak de E-mail en Skype coaching weer op. Future To Build staat voor:

 • Focus
 • Actiegericht
 • Oplossingsgericht
 • Behalen van resultaten

Met mijn kennis en kunde garandeer ik dat je tijdens de eerste sessie al een aantal “A-Ha!” momenten hebt. Na 4 sessies ben je volledig gestopt met jezelf tegen te werken en staat niets je in de weg je dromen te volgen. En zit het weer even tegen dan starten we het traject gewoon weer op. Hierover later meer.

De norm

Terug naar de norm, in het algemeen gebruiken we werk of geld te verdienen, onze dag een indeling te geven en willen graag van betekenis zijn.

 • Hoe kun je naast al dat werken, leren en opvoeden ook nog gelukkig zijn?
 • Welk plan heb jij met je loopbaan?
 • Hou jij graag elk aspect van je leven volledig in de hand?

Je wilt zelf of je bedrijf laten groeien. Maar wat houd je tegen? Door middel van coaching maken we samen een einde aan jouw zelfsabotage en onderzoeken we wat jouw hart sneller laat kloppen. Na één keer merk je al een duidelijk verschil in je gedachtepatronen en gedrag. Want ik haal je uit je comfort gedachten die je tot nu toe te weinig of niets opgeleverd hebben.

Als coach help ik ook ondernemers bij de verschillende fases van het ondernemerschap. Het gaat hier om persoonlijke ondersteuning, individueel  of als je wilt in een groep. Zie mij als een APK voor jou en je bedrijf. Ik ben de zakelijke versneller die je bedrijf helpt te groeien. Ik heb lef en daardoor weet ik mensen te inspireren, in beweging te krijgen en te houden. Bel mij voor Actie, Focus en Slimmer gaan werken. Het maakt niet uit in welke fase je zit. Houd je goed vast want de programma’s zijn volledig gebaseerd op jouw specifieke behoeften.

 • Waar liggen jouw ambities?
 • Wat is het meest herkenbare patroon binnen je gedrag?
 • Waardoor krijg jij last van stress?
 • Hoe wordt jouw leven succesvoller?
 • Wil jij dat het morgen anders gaat?

Samenvattend denk ik dat ik een geweldig aanbod voor jou heb!

We kijken naar wat je doet en waarom je dat (niet) doet. Zorg dat je inzicht krijgt in jouw gedrag en drijfveren. Door uit te gaan van je gedrag en drijfveren leer je namelijk:

 • Wat gedrag met verandering te maken heeft
 • Hoe jij met de sterk veranderende maatschappij om kunt gaan
 • Op welke manier jij het beste uit jezelf kunt halen
 • Wanneer het veranderproces succesvol wordt

Individueel

Coaching brengt je terug naar de kern van jezelf. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van je acties. Verandering is een keuze die wordt gedragen door gedrag. Wil jij verandering? Begin dan bij je gedrag.

Werken met teams

Ben jij de ondernemer die werkt met een team en die maximaal rendement wil halen uit het potentieel van de mensen met wie je werkt? Wil jij je team aansturen door gebruik te maken van hun passies en drijfveren?

 • Ga jij de functioneringsgesprekken meer waarde geven?
 • Heb jij te maken met veranderingsprocessen?

Dit traject stelt je in staat mensen te prikkelen tot het leveren van optimale prestaties binnen hun werkomgeving. Het laat je zien hoe jij alle kwaliteiten van je medewerkers kunt benutten. Ook geeft het een duidelijk beeld hoe jij betere teams kunt samenstellen.

Team vragen

 • Wat te doen met de bestaande teamsamenstelling?

Samenwerking binnen teams krijgt een duw in de goede richting wanneer mensen in functies worden neergezet die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Oudere èn nieuwe werknemers komen zo beter tot hun recht. Je zet de medewerkers in op de posities die hen passen en je zult zien dat zij zich erkend voelen. Deze werkwijze kost hen minder energie en het verzuim neemt af. En daar profiteert iedereen van. Voorwaarde is dat zowel de leidinggevenden als de medewerkers inzicht hebben in elkaars wensen, behoeften en de onderlinge verschillen.

Jij gaat er 200% voor, dus ik ook! Dit is een intensief programma voor diegenen die echt vol voor hun leven, business, of beiden willen gaan. Jouw dromen en doelen komen binnen handbereik. En ik sta als personal coach aan je zijde. Dit is ontwikkeld om jou te helpen, jezelf te helpen!

En jij?

Ben jij ook benieuwd wat coaching voor jou of je team kan doen? En dat zonder dat het je kapitalen kost? Gebruik de E-mailcoaching, voor € 195, = excl. btw mail jij jouw situatie en je krijgt een reactie met bemoedigingen en vragen ter verduidelijking, verdieping en soms prikkeling.

In korte tijd inzicht en overzicht. Thuis, op het moment dat jij tijd hebt, heel comfortabel helderheid vinden in wat je bezig houdt. E-mail is een ‘traag’ medium. Je kunt de tijd nemen om je woorden en zinnen op te laten komen, te bekijken of er staat wat je wilt dat er staat, je concept nog even wegleggen om er een nachtje over te slapen.

Je kunt dus tussen al je bezigheden door met mij mailen over je probleem. Ik reageer per e-mail terug en zo wordt het E-mailcoaching. Je kunt 5 keer een e-mail sturen (ervaring leert dat dit meestal voldoende is) en krijgt daar uitvoerig feedback en reactie op. Direct aanmelden

Helpt dit artikel je verder? Is dit iets voor mensen die jij kent? DEEL het dan s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.