Voor wie

Voor wiecube-844266__180vragen

Future To Build Upgrade Your Business.

Dat klink goed hè. Dat is het ook. Ik leef wat ik vertel en het voelt heerlijk. Ik help je bouwen aan jouw toekomst. Wat ik doe is zzp-ers en kleine ondernemers helpen meer uit het bedrijf te halen. Het gaat hier om persoonlijke ondersteuning. Werken onder druk gaat vaak ten koste van het werkplezier. Dit levert stress die door een andere werkwijze vaak te voorkomen is. In de hectiek van alle dag wordt meestal onvoldoende (geen) tijd genomen om even stil te staan voor bezinning. Ik doe dit omdat ik geloof dat wij als ondernemers het verschil maken in deze nieuwe economie.

Het begint bij het Zakelijk Versnellen Event Klik hier voor meer info.

Daar krijg je zoveel waardevolle informatie dat je direct aan de slag kunt. Ook zie je daar of je meer nodig hebt en op welk gebied dat dan moet zijn.

Je kunt mij zien als een A.P.K. voor jezelf en je bedrijf een voorportaal om meer succes en vrijheid te krijgen. Ik ben je zakelijke versneller die jou helpt je bedrijf te laten groeien.

Welke mensen hebben met mij gewerkt en wat zeggen zij: zakelijkversnellen event groot rond

Voordat ik deelnam aan het Zakelijk Versnellen Event vond ik het lastig om mijn doelen goed te stellen. Ik zat met het dilemma of ik nu twee verschillende soorten cursussen tegelijk moest gaan aanbieden of …?

Na het Zakelijk Versnellen Event kan ik mijn doelen beter formuleren, heb ik de handvatten om mijn tijd beter in te delen en weet ik nu dat ik eerst de 1e cursus moet aanbieden. De tweede kan beter later.

Ik kan het Zakelijk Versnellen Event aanbevelen omdat je met inzichten naar huis gaat waarmee je daadwerkelijk gaat versnellen en vooral meer grip krijgt op je dagelijks handelen.

klaziena Klaziena Waerts /Afvallen met pure chocolade

Anje heeft lef daardoor weet zij de mensen te inspireren, in beweging te krijgen en ook te houden. Actie, focus en meer uit jezelf halen door slimmer te gaan werken. Dat is Anje. A.G., Delft

A real eye opener! I now better understand my character/personality and how that influences me in my working environment. I got the tools needed to make the right changes to feel content and enjoy my work.  Louise, 34, Amsterdam

Ik kan het Zakelijk versnellen aanbevelen omdat Anje er een super leuke en praktische dag van maakt. Veel facetten van het zakelijk ondernemen worden besproken en ook praktisch toegepast.

anja Anja Jonker, voet4u.nl

Ik was bezig met de doorstart van mijn bedrijf. Ik was gewend om door diverse organisaties gevraagd te worden. In de nieuwe economie moet ik aan de slag met mijn ideale klant.

Het Zakelijk Versnellen Event heeft me geleerd dat ik aanvankelijk moet focussen op mijn “ideale klant” en vandaar uit mijn ideale aanbod daarop afstemmen. Is dus een totaal andere houding, zal nog enig denkwerk en implementatie van me vragen.

Ik kan het Zakelijk Versnellen Event aanbevelen omdat ik vind dat alle onderwerpen op een diepgaande manier aangepakt worden, vanuit het hart, en ze nergens overheen walst. L.W.

 Altijd maar druk, druk, druk, uitstellen en worstelen met de balans binnen mijn werktijd.

Tijdens het Zakelijk Versnellen Event heb ik tools gekregen om e.e.a. in kaart te brengen en mijn patroon van jaren te doorbreken.

Je krijgt op deze dag meer informatie dan je ineens verwerken kunt, huiswerk dus! En een goed inzicht in wat je mag verwachten in eventuele vervolgtrainingen.” Jolanda.

Vooraf had ik onzekerheid over mijn aanbod, focus en hoe ik overkom.

Het Zakelijk Versnellen bracht mij meer zicht in tijdsplanning, branding, persoonlijke missie, kernwaarden en wat ik te brengen heb in de wereld.

Ik beveel Zakelijk Versnellen aan omdat het je helpt koers te bepalen en stappen te gaan maken.

We zijn erin geslaagd om tot het laatste moment de dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen, de moed erin te houden, onze medewerkers te blijven motiveren en, voor de laatste twee maanden het allerbelangrijkste, zoveel mogelijk van onze medewerkers aan een andere baan te helpen toen duidelijk werd dat we moesten sluiten. Dank zij jouw inzet, doorzettingsvermogen, creativiteit, vasthoudendheid, relativeringsvermogen en humor hebben wij dit kunnen bereiken. Je was een grote steun. M.G. Utrecht

Puur op goed gevoel heb ik me aangemeld voor het Zakelijk Versnellen Event. Er zijn namelijk meer van dit soort trainingen in omloop, maar op de één of andere manier wist ik meteen dat ik hier goed zat. En ik kwam niet bedrogen uit.

In volle vaart, maar met aandacht voor alle onderwerpen gingen we de dag door. De duidelijke opzet en de heldere uitleg van alle aspecten die aan bod kwamen, maakten mij erg enthousiast. Precies wat ik nodig had om mijn volgende stappen te zetten.

astrid  Astrid Tees / Tees Lifecoaching

Dankzij jou zijn we trots op de exploitatieresultaten van het afgelopen jaar. Eindelijk schrijven we weer zwarte cijfers. M.A., Doetinchem

” Het werken met Anje betekende voor mij een stap in de juiste richting. Het geeft mij de energie èn een positief  gevoel om aan de slag te gaan. Het is fijn daar begeleiding in te hebben. Annet, 27, Delft

Het Zakelijk Versnellen Event wordt slechts enkele keren per jaar gegeven. Kom je ook?

power-button-33949__180 Klik op de button en lees wat jij wilt weten.

Na het Zakelijk Versnellen Event heb ik handvatten gekregen om na te denken over doelen die ik mijzelf kan stellen, zowel privé als zakelijk. Om out-of-the-box te denken en me niet te laten beperken door normen en verwachtingen.

  Ik kan het Zakelijk Versnellen Event aanbevelen omdat je getriggerd wordt om over zaken na te denken waaraan je in eerste instantie niet dacht. Er is veel ruimte voor persoonlijke verhalen en daar wordt goed op ingespeeld. A.K.

Door te werken met Future To Build heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat bij mij past. Ik was zoekende en voelde me niet goed op mijn plek. Ik ontdekte dat het werk dat ik nu doe juist wel bij me past en dat ik enkel door aanpassingen in de manier waarop ik werk meer plezier beleef. Ik werkte tegen mijn natuurlijke drijfveren in. Het gaf wrijving en stress. Dat te ontdekken was echt een openbaring. Maaike, 30, Amsterdam

Wij kennen Anje als een betrokken en praktisch mens. Zij heeft een goede band met mensen, en oog voor de individuele behoeften van deze mensen.  Zij heeft ruggegraat getoond in tijden dat het tegen zat of de werkdruk hoog lag. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan onze ontwikkeling en groei. De inzet die je gepleegd hebt het project gestalte te geven en daarmee iets goeds te bereiken waarderen wij zeer H. W., Den Haag

Ja, ik klik op de button en kom ook naar het Zakelijk Versnellen Event  power-button-33949__180

 

 

Gewerkt met o.a.:

 images-bni images (5) ikstartsmartlogo  kvk-logo download GRONDhaagse nutsschool  logo   logo spaarbankG    Rabobank-logo    snt   VEHGemente Arnhem