Een gouden combinatie!

gold-513062__180Een gouden combinatie!

 • Heb jij ook het gevoel dat de zaken niet meer gaan zoals ze gingen?
 • Vind je het moeilijk jezelf als ondernemer, te promoten en in de markt te zetten?
 • Wil jij graag doorgroeien in je business en meer klanten aantrekken?

Nadat ik de trainingen bij Open Circles èn het IMK had gevolgd,  heb ik te lang gewacht voordat ik ging implementeren. Ik kreeg dus ook niet meer klanten. Veel ondernemers lopen hier tegen aan. Jebent druk met zoveel dingen tegelijk, dat je de focus kwijt raakt en uitstelt.

Ik begrijp, uit eigen ervaring, waar je vandaan komt.

NU, heb ik alle kennis èn vijf jaar ervaring in huis en kies ik ervoor om alleen trainingen te geven die zorgen dat je snelle resultaten boekt! Ik heb in de loop der jaren al veel ondernemers geholpen zicht te onderscheiden en te positioneren  als DE Expert van hun bedrijf. Ook jij kunt meer klanten krijgen!

Bereiken wat je wilt = Ondernemerschap

De professional van vandaag is een ondernemer. Iemand die zijn eigen pad baant en doet waar hij goed in is. Zijn passies omzet in acties en daarmee bereikt wat hij wil. Klinkt aantrekkelijk. Maar hoe word je zo’n ondernemer?

Als ondernemer geloof je dat je kunt bereiken wat je wilt. Je doet het werk dat je interessant vindt vanuit een innerlijke drive en zet jouw passie om in acties. Als ondernemer werk je dus vanuit je talenten, ambities en competenties.

Uit je comfortzone!                                     biker-384921__180 uit comfortzone

Kansen pakken & bereiken wat jij wilt. Het is belangrijk om als ondernemer te weten wat je eigen drijfveren, positieve overtuigingen en talenten zijn. Dan ‘herken’ je beter de mogelijkheden die voor jou een kans opleveren. Wees daarbij niet bang om fouten te maken, kom uit je comfortzone en neem ‘risico’. En als je geen mogelijkheden ziet om te groeien in je huidige situatie, ga dan zelf op zoek naar nieuwe kansen. Op die manier bereik je wat jij wilt en dat is meer klanten!

Haal je het beste in jezelf naar boven?

 • Ben jij op zoek naar hoe jouw bedrijf nog beter bij jou past?

Kies dan Zakelijk Versnellen en daarna de A.P.K. Methode. Samen een gouden combinatie!

Je begint met het Zakelijk Versnellen Event. Daar krijg je inzicht waar je voor jouw bedrijf kverder kunt om meer succes te halen.  Lees meer  

Waarom?

Het is mijn passie  je ondersteuning, inspiratie en strategieën te bieden waarmee jouw bedrijf precies wordt zoals jij dat wilt. Ik ben dankbaar dat ik telkens weer zoveel mensen kan helpen een succes te maken van hun onderneming.

 • Het werkt, het werk het werkt. Luister naar de verhalen van anderen      zakelijkversnellen event groot rond
 • Ik vertel je wat ik doe en hoe ik mijn bedrijf neer heb kunnen zetten
 • Ik heb al vele mensen geholpen met het neer zetten van hun business
 • Het zaken doen is afhankelijk van minuten, dagen, het nu. Zorg dat je er direct bij bent want ben je niet van deze tijd, dan mis je veel omzet
 • Ik leer je de juiste mindset en alles wat je nodig hebt. En zelfs in de pauze kun je netwerken en of mij spreken soms alleen voor hallo is ook goed.
 • Uit je werk en toch werken, daarbij lekker energie opdoen en contacten met andere ondernemers

Wil jij:

 • meer passie en meer plezier in je werk?
 • je bedrijf een geweldige boost geven?
 • meer vrije tijd en minder hard werken?

 tevreden klantenKies De A.P.K. METHODE = Altijd Perfecte Klanten. Lees meer

Het is vervolg op het zakelijk versnellen. Voor mensen die echt snel willen en live coaching fijn vinden.  Hard werken,  waarin het ondernemerschap gevierd en ontleed wordt, maar tegelijk ook een programma dat alles in zich heeft; spanning, strijd, krachtmetingen met de soms harde realiteit, emoties van de ware ondernemers en nog zoveel meer elementen die ondernemen zo boeiend maken. Geweldig om dit samen met jou te gaan doen!

DEEL dit artikel met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren

Ik hoop je snel te zien en tot dan zeg ik:

“Bouw aan je toekomst!”

Groet, Anje

 

Trackbacks/Pingbacks

 1. 6 Tips op weg naar succes Futuretobuild - 28 juni 2016

  […] Volg doelgericht trainingen die je daarmee verder helpen. Lees meer […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.