Meesterlijk Ondernemen

Meesterlijk Ondernemen 

Waag de sprong

  • Welk plan heb jij met je bedrijf?
  • Hoe bereik jij dat?
  • Ben je klaar voor een explosieve groei van je bedrijf… terwijl het je minder tijd kost?
  • Waar blijft jouw doorbraak?

Meesterlijk Ondernemen is een serie van video’s en is speciaal bedoeld je te laten onderzoeken wat jou remt om nog betere resultaten te behalen, zonder dat je direct naar een coach moet.

Veel ondernemers hebben het niet makkelijk en willen dan naar een coach. Dat kost veel tijd en geld. Ik zeg niet dat je dat niet moet doen maar WACHT. Luister eerst deze video’s. Kijk wat je zelf al op kunt lossen. Dat scheelt je tijd en geld!

Je weet ik ben ondernemerscoach, dus speciaal gericht op het ondernemer zijn, je bedrijf en wat jij daarvoor nodig hebt. In Meesterlijk Ondernemen ga je video’s bekijken die je laten zien waar ondernemers last van hebben. Je werkt aan je persoonlijke kracht en je krijgt natuurlijk te horen wat je eraan kunt doen om dit te voorkomen. 

ondernemerschap intern

  • Weet je wat je belemmeringen zijn, maar lukt het je niet ze los te laten?
  • Of weet je dit niet precies en wil je ontdekken wat je tegenhoudt om succesvol te worden?
  • Durf jij niet uit je comfortzone te stappen en te kijken naar nieuwe mogelijkheden?

Dan ben jij klaar voor mijn programma’s.

Je bedrijf is zo groot als jij zelf bent. Dat heb je vast al eens gehoord. En het is waar! Als je niet goed in je vel zit lukt het ook niet met je bedrijf. Deze video’s helpen je te checken hoe het met jou is. Gecoached worden, zonder naar de coach te gaan. Hoe mooi is dat! De waarde van deze video’s is € 579,= maar omdat ik het belangrijk vind dat je ze ziet voordat je nadenkt om een coach te nemen betaal je nu slechts € 27,= (excl.21% btw)

Onderwerpen die o.a. in de video’s aan de orde komen zijn:

foto succes

 

Resultaat:

Mijn business stelde niet veel voor was meer een dure hobby. Ik ploeterde maar wat aan, volgde menig marketing challenge om mezelf toch op de kaart te krijgen maar het waren vaak vruchteloze pogingen. Tot ik besloot het roer om te gooien. Ik leerde vooral te gaan doen, actie, implementeren! Uit mijn comfort zone, mijn nek uit steken en dingen doen die anderen niet doen. En wat blijkt? Dat werkt nog ook! En, nu ik dat weet, laat ik mijn bedrijf groeien en bloeien zoals ik dat zelf  wil. Dat leer ik jou met mijn trainingen ook!

power-button-33949__180 Klik op de button om de video’s te ontvangen