Subsidie IkStartSmart

IkStartSmart, hoe kom je in aanmerking voor deze subsidie? 

Naast het feit dat je bedrijf (of jijzelf) gevestigd moet zijn in een IkStartSmart deelnemende gemeente in Overijssel, is je bedrijf  niet ouder dan 4 jaar. Daarbij moet je de medewerker ook laten zien dat IkStartSmart echt iets toevoegt voor jou als ondernemer.

 

Ondernemerscoach

Word jij toegelaten tot IkStartSmart, dan kun je de coach kiezen die bij je past. Mijn bedrijf, is één van de coaches die je kunt kiezen. Op deze site kun je kijken of mijn aanpak en mijn persoon je aanspreken. Je kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een telefonisch kennismakingsgesprek. De rekening van de coaching stuur ik naar de Kamer van Koophandel. Jij betaalt alleen je deelnemersgeld aan de Kamer van Koophandel.

Workshop

Jouw opleidingsbudget is te gebruiken om mijn workshop Zakelijk Versnellen te volgen. Vraag hiervoor wel toestemming van de Kamer van Koophandel om onduidelijkheden achteraf te voorkomen.

Heb je vragen? Kijk dan op de website IkStartSmart.nl
Je kunt ook rechtstreeks met de Kamer van Koophandel bij jou in de buurt contact zoeken, vraag dan naar een IkStartSmart-medewerker.
Wil je weten hoe ik je verder kan helpen in dit coachingstraject? Bel of stuur mij een e-mail o.v.v. IkStartSmart 2017.

Aanraden? 

Ja! Natuurlijk raad ik je aan om van deze subsidie gebruik te maken! Veel mensen gingen je voor en hebben er goed gebruik van gemaakt. Het is helemaal aan jou hoeveel je eruit haalt. Maar ik kan je vertellen dat als jij er voor gaat, je sneller succes boekt. Het programma heeft al veel ondernemers geholpen met een snelle start en een goede basis voor hun bedrijf. Dus als jij sneller vooruit wilt, een sparringpartner zoekt en er veel tijd en energie in wil steken… Dan is dit helemaal jouw ding!

Programma Basis

Het Programma Basis is voor ondernemers die maximaal 4 jaar geleden begonnen zijn met een eigen bedrijf en voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten. Je betaalt eenmalig een eigen bijdrage van € 150,- voor deelname aan IkStartSmart. Hiervoor krijg je trajectbegeleiding van een vaste KvK-adviseur, maak je de ondernemerstest, wordt een plan van aanpak opgesteld en kun je deelnemen aan netwerk- en themabijeenkomsten.

 Basis:

 • Ondernemerstest
 • Plan van aanpak: welke competenties wil je verbeteren/versterken?
 • Themabijeenkomsten
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Trajectbegeleiding door vaste KvK-adviseur

Programma Plus

Het Programma Plus is voor ondernemers die maximaal 4 jaar geleden zijn begonnen met een eigen bedrijf en voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten. Voorwaarde is wel dat je bedrijf gevestigd is of wordt in Overijssel.

Je betaalt eenmalig een eigen bijdrage van € 300,- excl. btw voor deelname aan IkStartSmart. Hiervoor krijg je ook trajectbegeleiding van een vaste KvK-adviseur, maak je de ondernemerstest, wordt er een plan van aanpak opgesteld en kun je deelnemen aan netwerk- en themabijeenkomsten. Verder krijg je een voucher om gebruik te maken van coaching en masterclasses.

Plus:

 • Ondernemerstest
 • Plan van aanpak, welke competenties wil je verbeteren/versterken?
 • Themabijeenkomsten
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Vaste KvK-adviseur met advies over het starten van een eigen bedrijf
 • Coaching (Klik hier voor een overzicht van de coaches)
 • Masterclasses

Als coach ben ik ervaren en heb ik ook een eigen onderneming. Ik weet dus waar over ik praat. Waarin ik verschil met anderen, is mijn aanpak en specialisme. Er moet een klik zijn. Jij bepaalt zelf welke coach het beste bij jou past!

Behalve een coach heb ik je nog veel meer te bieden. Denk aan ondersteuning bij het opbouwen van je netwerk, een trainingsprogramma om je ondernemingsvaardigheden te verbeteren en een adviespool waar je specifieke vragen kunt stellen aan specialisten met verschillende kennisgebieden.

Kortom dit is een kans die je met beide handen aan zou moeten grijpen!