Succes, door jezelf te zijn!

photos-1148980__180Succes, door je zelf te zijn!      

Succes door jezelf te zijn. Dat heb je vast vaker gehoord. Het klinkt ook geweldig maar hoe doe je dat?

Door te ondernemen vanuit jouw eigen unieke innerlijke kracht!

Vorige week had ik het al over je innerlijke kracht. Een ander woord dat ook zo krachtig is weet ik er niet voor. Jij wel? Laat het mij dan weten. Ondernemen vanuit je innerlijke kracht klinkt voor jou misschien wat soft. Echter, neem van mij aan dat het niet soft is, het is hard werken om dit voor elkaar te krijgen.

Herken je dit? Na een lange vakantie in het buitenland kom je weer aan in Nederland. Terug in een omgeving met mensen die nog volgens geconditioneerde maatstaven en beperkende overtuigingen leven. Mensen die niet meegroeien maar vasthouden aan hoe het altijd was en nog gaat. Zij proberen dit ook zo vast te houden. Angst voor het onbekende is hier een oorzaak van.

Dat vormt ook de grootste uitdaging waar we als ondernemers voor staan. Eigenlijk is het een soort van waarschuwing, wat op zich natuurlijk ook wel logisch is. Mensen die niet meegroeien, vinden ondernemers vaak maar rare vogels, vrije jongens, terwijl ze vaak eigenlijk ook ondernemer zouden willen zijn maar de stap niet durven te zetten.

Genoeg over anderen. Terug naar je innerlijke kracht en dat begint met positie denken.

Je hebt het vast al eens gehoord en het klopt: “Het begint met de waarom – vraag…”hatena-1184896__180

Door stil te staan bij de reden waarom je de dingen doet, leer je ook beter omgaan met meningen van anderen. Je beseft dat anderen het vanuit een ander perspectief bekijken en dat het geen zin heeft om hun te overtuigen van jouw gelijk, maar dat je wel kunt uitleggen waarom je doet zoals je doet.

Persoonlijk ben ik altijd bezig met mijn ontwikkeling en het voeden van mijn innerlijke honger. Op het gebied van carrière had ik me 10 jaar geleden een doel voorgenomen en nadat ik dat doel had bereikt, had ik nog steeds dat gevoel van leegte. De functie en het werkveld waar ik zat gaf me niet de volledige vervulling, kon er niet mijzelf zijn, verveling sloeg toe en ik ging weer op zoek naar mijn volgende stap.

Ik begon seminars te bezoeken, boeken te lezen, filmpjes te bekijken en zag een patroon. Als Businesscoach gaat het mij vooral om het werken met mensen, wat ze drijft en hoe ze hun innerlijke krachten en talenten kunnen en gaan gebruiken.

Natuurlijk was dat allemaal niet genoeg voor mij en zo heb ik mij gecertificeerd om mensen te helpen hun gedrag èn drijfveren in beeld te brengen. Deze tool gebruik ik en het is er eentje die je snel verder helpt. Daarnaast geef ik trainingen waarvan een speciaal over de waarom vraag gaat.
In mijn events en trainingen nodig ik je dan ook graag uit om: te herkennen en te ontdekken

success-784350__180Je leert er gebruik te maken van de meeste krachtige middelen die we als mens al bezitten:

 • moed
 • vertrouwen
 • vastberadenheid
 • passie en drijf om te groeien
 • bij te dragen en het vieren van het leven

 Waar het echt om gaat in dit programma is niet het veranderen van jezelf, maar meer over het worden van jezelf.

Hoe meer je weet over wie je bent, waar je van houdt, wat je haat, wat je opwindt en wat je drijft, des te makkelijker zal het voor je zijn te bereiken wat je wilt en om vervuld te raken. Uiteindelijk weten we allemaal dat wat we bereiken op zich ons nooit gelukkig zal maken.

WIE we worden is bepalend voor ons geluk.

We hebben allemaal een innerlijke zekerheid dat ongeacht hoe groots ons leven nu al is, er toch een ander niveau is. Een niveau van passie, dankbaarheid, connectie, geluk en succes. Echte gedrevenheid en echte passie zijn de meest buitengewone ingrediënten in het leven die je nodig hebt.

Deze drijvende kracht en passie die in ieder mens aanwezig is, zal eenmaal ontketend, iedere visie, droom of wens helpen realiseren. Het is mijn doel om deze kracht aan te wakkeren en om een ieder van ons te herinneren aan de kracht die wij allemaal hebben.plan-1616237__180

Het belangrijkste hierin is dat je hetzelfde blijft, maar wel met nieuwe wijsheden en nu beter in staat om met uitdagingen en problemen om te gaan.

In het Zakelijk Versnellen Event, en in de trainingen en coaching, neem ik je mee naar jouw waarom en jouw drijfveer en passie. Wil of kun je daar niet op wachten neem dan via de e-mail contact met mij op.

DEEL dit artikel met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

 

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. 3 Tips om Beperkingen tegen te gaan - Futuretobuild - 12 oktober 2016

  […] ook dit blog eens het helpt je vast verder. Volgende week meer hierover want dan ga ik wat dieper in op vraag 2 […]

 2. Succes in 30 dagen - Futuretobuild - 13 oktober 2016

  […] jij ervoor wilt gaan, lees dan ook dit blog èn deel je nieuwe succesgewoonten in het commentaarveld hieronder. Door je commitment te delen […]

 3. Zichtbaar zijn is voorwaarde om te ondernemen - Futuretobuild - 25 januari 2017

  […] vast wel dat jezelf kunnen zijn je gelukkiger maakt, maar het is toch niet verstandig om overal en altijd jezelf te zijn? Zoals op het werk […]

 4. Geslaagd! Wanneer ben jij geslaagd? - Futuretobuild - 9 november 2017

  […] is dat een berg beklimmen of de familie bij elkaar hebben en houden. Ik ken ondernemers die heel gelukkig zijn, weinig inkomen hebben en elke dag vol energie doorgaan. Natuurlijk ken ik er ook die heel […]

 5. Succes in 30 dagen - Futuretobuild - 24 maart 2019

  […] jij ervoor wilt gaan, lees dan nog meer over succes en jezelf zijn èn deel je nieuwe succesgewoonten in het commentaarveld hieronder. Door je […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.