Hulp nodig?

Hulp nodig?hand-792920__180

Kijk jij uit naar zon, reizen, plezier en tijd voor het gezin? Word je gestressed bij de gedachte aan je kinderen de hele dag thuis? Heb je geen zin om met je hele hebben en houwen naar de camping te gaan? Of zie je er tegen het geworstel met de balans tussen business en gezin op?

Voor veel ondernemers zijn de zomermaanden rustiger. Prospects en klanten zijn op vakantie (of in ieder geval in vakantiestemming) waardoor zij gedwongen worden het wat rustiger aan te doen.

En dus neem je een paar weken vakantie…

Maar wat doe je met de rest van de zomer? Klik hier

Hoe maak je optimaal gebruik van de rustiger weken om toch je business verder te laten groeien. Of op zijn minst het voor te bereiden voor een groeispurt na de vakantieperiode?

Voor mij zijn juli en augustus altijd de maanden waarin ik onafgemaakte projecten afmaak, de infrastructuren op orde brengen en een paar nieuwe ideeën tot leven brengen.

Hier volgen twee zomerprojecten die ik van plan ben in te passen tussen het vakantie houden door:

  • Onderzoek doen naar een heel nieuwe manier om content te promoten op het internet
  • Een nieuw, online product ontwikkelen, waardoor we in staat zijn waanzinnig veel waarde te leveren

Zo heb ik nog andere projecten voor deze zomer, maar je snapt wat ik bedoel…

En nu… ben ik benieuwd om van jou te horen!call-15924__180

Wat staat er op jouw lijst van zomerprojecten en heb je daar hulp bij nodig?

Plaats jouw top zomerprojecten in het commentaarveld hieronder, en als je hulp nodig hebt, schrijf dat er dan bijen laat onze community jou helpen. En vergeet niet om de zomerprojecten van andere mensen te lezen en te kijken of je hen kunt helpen met advies, middelen of connecties. Maak van deze zomer  de beste zomer ooit …

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppente klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.