Succesvol dankzij krachtig ondernemen

Succesvol dankzij krachtig ondernemen

brunette-15963__180

Succesvol zijn, krachtig ondernemen het echte werk gaat weer beginnen! Juist in de komende maanden gaan we veel werk verzetten, en goede resultaten behalen. Let maar op!

Voordat we starten wil ik toch even stil staan bij je vakantie. Was het fijn? Veel aandacht aan de relaties besteed? Soms lopen relaties juist door de vakantieperiode vast. Waarom ik juist hierover begin?

Ondernemen lukt alleen als jij in top conditie bent, rust, steun en vertrouwen hebt, ook in je relatie.

De vakantieperiode is voor mij ook één van de meest wonderbaarlijke periodes geweest in mijn leven. Wat was het mooi, emotioneel, confronterend en weer ‘lifechanging’.

Je weet dat ik altijd gepassioneerd werk aan het helpen van mensen. Om zelf geïnspireerd te blijven en jullie hierin te laten delen lees ik o.a. veel boeken, bezoek seminars en praat met collega’s. Alles wat ik tegenkom en wat ik leer deel ik dan met jullie via mijn trainingen en blogs.books-927394__180

Soms leer ik dingen maar weet niet hoe ik ze moet uitvoeren of overbrengen. Ik zoek dan rolmodellen, die hierin succesvol zijn en kijk wat ik daarvan kan leren. Dat is wat anders dan kopiëren, ik bedoel een idee krijgen, dat vertaal ik dan naar hoe ik ermee om kan gaan door mijzelf te zijn.

Scholing, seminars en literatuur leert je hoe je moet studeren en brengt je theorie, maar als jij daarnaast niet met deze educatie aan de slag gaat, zal jij je niet ontwikkelen. Die educatie is noodzakelijk voor groei, iets wat een van de menselijke behoeftes is. En dat geldt voor jou, voor mij en alle andere mensen.

Alle succes begint bij… JOUZELF

audio-15936__180Wat heel belangrijk is, is dat alles valt en staat hoe jij je lichaam gebruikt in de zin van houding, ademhaling, stemgebruik.

Je emotie wordt beïnvloed door je bewegingen en daarmee breng je jezelf in een bepaalde staat. Die staat kan zowel positief als negatief zijn. Jij kunt deze anders zien dan buitenstaanders. Vraag eens om feedback over je uitstraling!

De conclusie is dus dat jij je bewust moet zijn van jou “staat” en dat valt te trainen. Dat gaat helemaal terug naar je voeding en gezondheid en het conditioneren van jezelf. 95% van je handelen is onbewust en geprogrammeerd, waarbij de meeste mensen zichzelf programmeren op belemmerende overtuigingen, foute acties en weinig succesvolle attitudes.

Je gezondheid is een tweede punt om op te letten!glas water-1160264__180

Qua voeding en gezondheid is het belangrijkste om te weten dat ons lichaam in de basis voor 70 a 80% uit water bestaat. Zolang wij dat in stand houden, voelen we ons fit en energiek ongeacht pijntjes, vermoeidheid, gebrek aan slaap etc. De reden dat we stress, onrust, irritatie, hoofdpijn, rugpijn, luiheid enzovoorts ervaren komt vooral door onze voeding. Zoek uit wat voor jouw lichaam gezonde voeding is!

 Wat ons drijft is hetgeen waar de meeste honger naar hebben. En dan bedoel ik geen eten!

Honger naar succes, honger naar kennis, honger naar erkenning, honger naar macht etc.

In relatie tot die honger staan menselijke behoeften, waarbij je je moet realiseren dat de uitkomst een gevolg is van je inzet. Als je ‘input’ matig is, zijn je resultaten ook matig.

Ga voluit en je zult het maximale eruit halen. Hoe je dat doet is door jezelf in een maximale staat te zetten. Zo zit je hoog in je energie en laat jij je leiden door wat je wilt bereiken in plaats door jezelf beperkingen op te leggen.

krachtig of middelmaat1274229__180Vier je successen zo uitbundig mogelijk zodat je jouw brein conditioneert voor succes. Bij iedere uitdaging zal je herinnerd worden aan dat gevoel van vieren, waardoor je weet hoe jij je zult voelen na het aangaan van de uitdaging.

In dit blog, maar zeker in de blogs van de aankomende weken, deel ik mijn opgedane kennis en ervaring met je, zodat ook jij leert hoe je krachtig gaat ondernemen.

Is dit een interessant artikel voor jou? Dan is dat ook vast goed voor anderen daarom vraag ik je dit artikel met jouw netwerk te delen door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

 

, , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. De drijvende kracht in jou - Futuretobuild - 15 november 2016

    […] je mij weten op welke momenten jij nog in problemen denkt, dan help ik je bij jouw volgende […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.