Netwerken en personal branding je hebt het nodig

Netwerken en Personal Branding je hebt het nodig.self-timer-1146790__180

  • Wie ben jij en waar kunnen wij jou zien?
  • Waar sta jij voor en wat hebben wij eraan?
  • Wat heb jij voor mij en waarom ben jij anders?

Dat zijn vragen die bij netwerken en personal branding horen.

Heb jij de antwoorden?

Laatst las ik het woord VUCA en dacht wat mag dat betekenen? Ik zal het je vertellen want het laat direct zien dat netwerken en personal branding vandaag de dag erg belangrijk zijn.

VUCA staat voor “Volatile Uncertain Complex Ambiguous”  of te wel:branding

  • Snel veranderend
  • Onzeker
  • Complex
  • Lastig te duiden

Het gaat over een snel veranderende maatschappij waarin kennis van vandaag morgen mogelijk al achterhaald zal zijn. Waarin meerjarenplannen steeds weer aangepast moeten worden of niet meer uitvoerbaar blijken. En waarin persoonlijk leiderschap (Klik hier) steeds belangrijker wordt!

Maar wat niet zo snel verandert……. DAT BEN JIJ!

Door het steeds veranderen van situaties, kennis enz. word je teruggeworpen op jouw persoonlijke kracht, jouw unieke kwaliteiten en waarden. De focus op vaardigheden die er dus echt toe doen en wat jouw uniek maakt!

Personal branding helpt je bij het netwerken. Je word zichtbaar, herkenbaar en mensen zullen je horen, zien en onthouden. Kies daarom wel de juiste netwerken en bezoek deze doelgericht. Lees meer

Netwerken, die waar je fysiek heen gaat, dragen bij tot naamsbekendheid en je leert jezelf steeds makkelijker en beter presenterenLees meer

En wordt het grapje gemaakt dat netwerken  net-werken is, neem van mij aan dat het echt zo is. Je moet er wel wat voor doen. Het is meer dan gezellig met collega’s bijpraten.iStock_SNS_art.netwerven-470x340

Heb jij het antwoord op de vragen die bovenaan dit blog gesteld zijn? Vertel me dan wat je gedaan hebt om zover te komen.

Als je dit artikel waardevol vindt, deel het binnen jouw netwerk door te klikken op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen op deze pagina, zodat ook zij ervan kunnen profiteren.

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.