Zit jij met vragen? Ik geef het antwoord!

 Zit jij met vragen? Ik geef het antwoord!

Tijdens een Zakelijk Versnellen Event of een andere training die ik geef, komen deelnemers m.n. in de pauzes naar me toe met vragen. We maken kennis, babbelen wat en dat komt de vraag. De omstanders luisteren vaak mee.

Jammer genoeg heb ik tijdens de pauzes niet veel tijd om deze vragen te beantwoorden en om heel eerlijk te zijn… heb ik ook heel weinig tijd om goed na te denken en een goed antwoord te formuleren.

Natuurlijk probeer ik tijdens de trainingen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Maar het gekke is dat het lijkt of na elke vraag weer een nieuwe vraag ontstaat.

En omdat er zoveel vragen zijn en ik de opluchting, het plezier, het enthousiasme en de gedrevenheid zie bij de mensen die wel een antwoord van me krijgen, lijkt het me een goed idee om te proberen al jouw vragen online te beantwoorden… Zo wil ik voor jou weer een deur openen.

Hier is mijn idee…

Jij plaatst jouw vraag over jouw zakelijke, financiële of persoonlijke succes in het commentaarveld hieronder – en elke maand kies ik een vraag uit en beantwoord die in een korte (2 a 3 minuten durende) video, die ik op Facebook plaats.

Op deze manier kan iedereen profiteren van jouw vraag en mijn antwoord.

Ook nodig ik iedereen die de video bekijkt uit om bij te dragen met hun antwoorden en meningen, zodat de waarde ervan zich vermenigvuldigt.
Als ik jouw vraag uitkies om te beantwoorden… krijg jij een hele speciale verrassing van mij. Ik beloof je dat je het geweldig gaat vinden!

En dus… hier een paar ‘regels’:

 1. Plaats 1 vraag per comment
  Als je een tweede vraag wilt stellen, plaats dan een nieuw comment.
 2. Voordat je een vraag plaatst – lees eerst de vragen die al gesteld zijn

Wat je doet als jouw vraag er al staat, is reageren op het comment en me te laten weten dat jij het antwoord erop ook wilt weten.
Dat helpt me om te beslissen welke vragen het meest populair zijn.

 1. Houd je vraag kort en algemeen
  Goede voorbeelden van vragen zijn:
  – Wat is je belangrijkste les als ondernemer en waarom?
  – Wat was je grootste menselijke fout en wat heb je ervan geleerd?
  – Hoe blijf je gefocust en gecommitteerd als dingen fout gaan?
  – Wat is je belangrijkste succesgewoonte?

Dat is het.

Jij vraagt. Ik antwoord.

Als je dit artikel waardevol vindt, deel het dan binnen jouw netwerk door te klikken op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen op deze pagina, zodat ook zij ervan kunnen profiteren.

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

, , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. De chaos in mijn hoofd blijft. Help! - Futuretobuild - 26 september 2018

  […] het veroorzaakt wordt. Vervolgens zoek je een oplossing. Lukt het je niet? Neem dan contact op , ik help je er graag […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.