Over Future To Build

Over Future To Build 

Hoi, Ik ben Anje Haveman, oprichtster en eigenaar van het bedrijf  Future To Build. De naam betekent dat er een nieuwe toekomst gebouwd moet worden en dat heb je vast al gemerkt. De rode kleur is om op te vallen maar ook die van actie en energie en ik kan je laten zien hoe je dat voor elkaar krijgt!

Mijn gezin bestaat uit mijn partner, een zoon, dochter, schoondochter en twee kleindochters. Ik ben dankbaar dat ik ze heb en daaruit haal ik ook mij inspiratie en energie. Meer over mij weten? Lees het hier.

Terug naar Future To Build en de nieuwe toekomst.

Veel is aan het veranderen  en zal ook nog veranderen. De nieuwe economie is zich aan het ontwikkelen en daarbij kan ik je helpen. Dat kan ik omdat ik geloof dat je alleen kunt ondernemen vanuit je hart, dus volg je hart en vertrouw jezelf ! Dat is wat ik doe. 99% van mijn beslissingen komen vanuit mijn hart en intuïtie! Dat is wat ik je leer.

Na jaren werken in loondienst, opgeklommen van hulpje tot aan leidinggevende over 300 mensen, ben ik als ZZP’er begonnen. Nu ben ik enorm trots dat ik met Future To Build alleen trainingen ontwikkel die, juist door het praktische materiaal, voor jou resultaten opleveren. Testimonials lees je hier.

Het is inmiddels een compleet programma dat je begeleidt van de basis tot een volwassen bedrijf. Daarbij ben ik enorm gedreven om jou het beste te geven.

Future To Build Upgrade Your Business.

Dat klink goed hè. Dat is het ook. Ik beleef het ondernemerschap en deel mijn kennis en ervaringen met je. Hieronder lees je hoe ik e.e.a. ervaar en zie. De programma’s heb ik speciaal ontwikkeld voor ondernemers die vooruit willen. Ik richt mij op zakelijke dienstverleners in het MKB, ZZP-ers maar ook starters, doorstarters hebben veel baat bij mijn trainingen. De diverse programma’s geven je snel duidelijkheid over waar jij en je bedrijf nu staan en hoe je verder komt.

Je kunt het “upgrade” zien als een A.P.K. voor jezelf en je bedrijf

A.P.K. is een voorportaal om meer succes en vrijheid te krijgen. Eén van de programma’s heet dus ook de A.P.K. Methode. Je weet wat bedoeld wordt met een lijst bouwen, weggever, nieuwsbrieven, blogs en Facebook zijn voor jou niet helemaal vreemd. Maar hoe doe je dat nu allemaal tegelijk? Hoe maak jij er een bedrijf van waarbinnen jij je missie leeft, mooie dingen creëert en vol vertrouwen verder bouwt.

Ik kan je helpen, intensief. Ik kan je helpen groots te ondernemen. Het begint bij het Zakelijk Versnellen Event  Klik hier

Bereiken wat je wilt = Ondernemerschap

De professional van vandaag is een ondernemer. Iemand die zijn eigen pad baant en doet waar hij / zij goed in is. De passies omzetten in acties en daarmee bereiken wat je wil. Erg aantrekkelijk. Maar hoe word je zo’n ondernemer?

Als ondernemer geloof je dat je kunt bereiken wat je wilt. Je doet het werk dat je interessant vindt vanuit een innerlijke drive en zet jouw passie om in acties. Als ondernemer werk je dus vanuit je talenten, ambities en competenties. Ik kan je laten zien wat jouw drive is.

Maar er is meer. Meer dan alleen je kennis en vaardigheden updaten. Mensen komen bij mij omdat er snel en concreet gewerkt wordt. Dit doen we samen en ik bied je eindeloze inspiratie, motivatie en AHA-momenten door een empathische en doortastende aanpak te combineren met meetbare resultaten.

We kijken samen naar belemmerende gedachten en overtuigingen die we ombuigen naar vooruit-helpende-overtuigingen. Zo krijg je de door jouw gewenste groei en ontwikkeling. Bovendien zijn de trainingen direct in de dagelijkse praktijk te gebruiken.

Zie iedere gebeurtenis als een kans  over mij future to build

Ik zie een belangrijke gebeurtenis vaak als een impuls om meer vanuit je eigen kracht te werken. Denk aan gebrek aan doorgroeimogelijkheden of conflicten met leidinggevenden. Ook veranderingen zoals fusies, ander werk, promotie of een training afronden, geven je ondernemerschap veelal een boost. Grijp iedere gebeurtenis, ook die met grote impact, met beide handen aan. Het is een kwestie van perspectief!

Stimulans uit je omgeving    

Veel ondernemers kennen hun talenten dankzij hun omgeving. Als anderen zeggen dat ze in je geloven, doe je dat zelf ook (sneller). Vooral wanneer het mensen zijn die je vertrouwt en die jij ziet als experts. Je doet er goed aan mensen en leermeesters om je heen te hebben die je actief stimuleren. Daar ‘groei’ je alleen maar van.

Heb je die niet dan kan Future To Build dat voor je zijn.

Vraag om hulp vragen aan future to build

Ruimte en support zijn erg belangrijk voor persoonlijk ondernemerschap. Als ‘ruimte’ kun je denken aan zelf je werk inrichten en beslissingen nemen. Voorbeelden van support zijn: meedenken over plannen en feedback krijgen. Ondernemers werken graag met mensen die hen helpen om grenzen over te gaan. Laat  weten dat je graag ‘groeit’ en hiervoor support en feedback wilt. Hoe je dit voor elkaar krijgt leer je bij Future To Build.

Blijf leren en jezelf ontwikkelen

Als ondernemer blijf je leren en jezelf ontwikkelen. Dat kan door training en opleiding. Of ’kijk’ naar de experts uit jouw vakgebied. Wat vinden zij interessant om te lezen? Over welke onderwerpen bloggen zij? Welke mensen volgen zijzelf online?

Leer van zelfreflectie en feedback     

Om je ondernemerschap verder te laten groeien, moet je niet bang zijn jezelf ‘onder de loep te nemen’. Zo krijg je juist steeds meer grip op je eigen talenten en drijfveren. En geven anderen je feedback? Check dan of je het herkent. Misschien kun je er iets uit halen als leerpunt?

  • Haal je het beste in jezelf naar boven?                                          succes met future to build
  • Ben jij op zoek naar hoe jouw bedrijf nog beter bij jou past?

Future To Build heeft als doel je ondersteuning, inspiratie en strategieën te bieden waarmee jouw bedrijf precies wordt zoals jij dat wilt.

Wil jij:

  • meer passie en meer plezier in je werk?
  • je bedrijf een geweldige boost geven?
  • meer vrije tijd en minder hard werken?

Future To Build is DE Expert op het gebied van ontwikkeling in Business

power-button-33949__180 Meer weten? Klik op de button en lees wat jij weten wilt