Programma’s

Programma’s   

boy-633014_960_720

 • Heeft jouw bedrijf behoefte aan een flinke zet in de juiste richting?
 • Heb je het gevoel dat jouw bedrijf stil staat?
 • Ben je bang dat jouw bedrijf is te “klein” om een verschil maken?

Hoe ik dat weet?

Nadat ik bij het instituut midden en kleinbedrijf IMK de lessen gevolgd had èn ook nog alle trainingen bij Open Circles Academy had gevolgd, heb ik veel te lang gewacht voordat ik echt ging implementeren. Ik begrijp dus heel goed waar je vandaan komt, en nog beter wat je nodig hebt.  Sterker, ik heb de kennis en kan je zo veel tijd en geld besparen! Daarbij heb ik ook inmiddels vijf jaar ervaring in huis, dus weet ik dat implementeren wel zin heeft! En ik kan je leren hoe jij dat ook zo snel mogelijk bereikt!

Zakelijk Versnellen Event                         

Ik heb in de loop der jaren al veel ondernemers geholpen zicht te onderscheiden en te positioneren  als DE Expert van hun bedrijf. Zo help ik ondernemers om hun opgedane kennis van de trainingen, om te zetten in actie en  IMPLEMENTATIE en daadwerkelijk RESULTAAT voor hun bedrijf te gaan boeken. Lees hier de testimonials van ondernemers die mijn programma gevolgd hebben.

zakelijkversnellen event groot rondWat ik je leer:                  

 • Hoe je succesvol wordt
 • Hoe je jezelf zichtbaar kunt maken, zodat je product GEKOCHT wordt
 • Hoe je jouw bedrijf op de kaart kan zetten, zodat je alleen maar ideale klanten aantrekt
 • Hoe jij je doelgroep kunt bepalen
 • Hoe jij met verdienmodellen kunt werken
 • Hoe jij uit comfortzone komt
 • Zorgen dat je acties gaat ondernemen
 • Je laten zien dat fouten maken erbij hoort
 • Dat je de juiste mindset hebt
 • Ik luister naar jouw verhaal
 • En nog veel meer!

Ik leer je wat ik leef en ik zeg je hoe ik het doe.

Ik sta voor: Structuur, simpel, persoonlijke aandacht, overzicht,  actie,  voortgang, focus, timemanagement, bij jezelf blijven,  privé en werk combineren, transparantie, meesterschap  en vooral eerlijkheid en gerichte feedback. Dit alles geef ik je ook graag want daar leer jij het van! No-nonsens en confronterend als het moet, aardig en gezellig als het kan.

Een investering die je binnen een jaar MAKKELIJK terugverdient. Sterker nog, ik geloof dat je de investering zelfs makkelijk meer dan eens terugverdient binnen een jaar.

Waarom zo goedkoop?

Het is mijn missie om alle ondernemers in Nederland financieel bewust te maken. Ik laat je graag op een laagdrempelige manier kennis met me maken en ik vertel je graag wat ik nog meer voor je kan betekenen.

power-button-33949__180  Klik op de button en lees meer

 

Meesterlijk Ondernemen  

Waag de sprong

 Welk plan heb jij met je bedrijf?

 • Hoe bereik jij dat?
 • Ben je klaar voor een explosieve groei van je bedrijf… terwijl het je minder tijd kost?
 • Waar blijft jouw doorbraak?

Meesterlijk Ondernemen is een serie van 12 video’s en is speciaal bedoeld je te laten onderzoeken wat jou remt om nog betere resultaten te behalen, zonder dat je direct naar een coach moet.

Veel ondernemers hebben het niet makkelijk en willen dan naar een coach.

Dat kost veel tijd en geld. Ik zeg niet dat je dat niet moet doen maar WACHT. Luister eerst deze video’s. Kijk wat je zelf al op kunt lossen. Dat scheelt je tijd en geld!

Je weet ik ben ondernemerscoach, dus speciaal gericht op het ondernemer zijn, je bedrijf en wat jij daarvoor nodig hebt.

In Meesterlijk Ondernemen ga je 12 video’s bekijken die je laten zien waar ondernemers last van hebben. Je werkt aan je persoonlijke kracht en je krijgt natuurlijk te horen wat je eraan kunt doen om dit te voorkomen. 

power-button-33949__180 Klik op de button en lees meer

 

female-1280963_960_720De A.P.K. METHODE = Altijd Perfecte Klanten.

Om je nog meer te ondersteunen en te helpen deel ik mijn kennis graag en help ik je bij het implementeren. Daarom heb ik de A.P.K. METHODE voor je ontwikkeld.

 Mijn ideale klanten zijn:

Ambitieus , dankbaar, doelgericht, bereid om in zichzelf te investeren (in GELD, TIJD èn ENERGIE!), harde werkers, verantwoordelijkheid dragend,  geven graag, eerlijk, direct, recht-door-zee, bewust, loyaal en trouw, leergierig, leuk om mee te werken.

Ben jij mijn ideale klant? Lees dan verder!

Voor mensen die echt snel willen en live coaching fijn vinden.  Je gaat keihard aan de slag.  Hard werken,  waarin het ondernemerschap gevierd en ontleed wordt, maar tegelijk ook een programma dat alles in zich heeft; spanning, strijd, krachtmetingen met de soms harde realiteit, emoties van de ware ondernemers en nog zoveel meer elementen die ondernemen zo boeiend maken.

Geweldig om dit samen met jou te gaan doen!

Er is veel concrete informatie en kennis waar je direct van kunt  profiteren. Dit programma leeft a.h.w. mee met de uitdagingen die je als ondernemers tegenkomt.

Modules die ervoor zorgen dat jij precies weet waar je aan werkt. Tijd voor persoonlijke aandacht. En dat versnelt je resultaten. Maar er is meer! Niet alleen deze  theorie maar zeker ook het oefenen en implementeren krijgt heel veel aandacht.

power-button-33949__180 Klik op de button en lees meer

 

 Ultieme T.O.P.                       woman-1401616__180        

 • Dit is mijn meest exclusieve programma
 • Deze training is NIET voor dromers.
 • Je hebt hard gewerkt en dat is goed want om snel te kunnen profiteren van het krachtige materiaal van deze training, moet je al een  inkomen kunnen genereren met je business.
 • Sta jij op het punt nog verder te groeien, maar niet ten kosten van tijd voor jezelf of je gezin?
 • Soms vraag jij je af hoe jij goed met de randvoorwaarden om kunt gaan. Personeel, huisvesting etc.

Als je ondernemer bent, leer je in de praktijk wat wel en niet werkt.

Je leert het door vallen en opstaan. Je hebt nooit een functioneringsgesprek of feedback waar je mee verder kunt. De A.P.K. Methode en de QuickScan voorzien hierin.

Maar hoe fijn zou het zijn als je een aantal ‘nare lessen’ over kunt slaan en de juiste succes strategieën direct gaat gebruiken?

Zelf de controle over je onderneming hebben?

Door de A.P.K. Methode èn de Quickscan heb je het helder voor ogen en ontdek je wat je kunt doen om je doel te bereiken.

scanWe scannen je onderneming, maken een stappenplan waarmee je je ondernemerschap doelgerichte in eigen hand neemt. Jij kunt alleen of samen met je team  doelgericht de trainingen volgen. Dat wil zeggen je schuift aan waar je dat voor jou nodig is.  Voor je team worden aparte afspraken gemaakt. Je begrijpt hoe je meer succes behaalt en hoe je van jouw product of dienst iets opmerkelijks of zelfs onweerstaanbaar maakt!

Wat ga je zoal ontdekken?

power-button-33949__180 Klik op de button en lees meer