De beste strategie ooit!

hand-1106926_960_720De beste strategie ooit! 

Wanneer je naar mijn websites gaat en deze nauwlettend bekijkt, vindt jij allerlei informatie die gratis wordt aangeboden.

De ‘Geef eerst’ strategie

De ‘Geef eerst’ strategie die ik gebruik  is zo anders dan de manier waarop we zijn opgeleid en geconditioneerd, dat het al onze angsten, weerstand en niet-ondersteunende overtuigingen oproept.

Laat ik duidelijk zijn.

  • Mijn intentie is om JOU te helpen JOUW te laten groeien en JOUW leven te verbeteren.
  • Door het zo te doen, hoop ik een relatie met je op te bouwen.
  • Je kunt er altijd voor kiezen om een betaalde klant te worden of niet – maar de informatie, kennis en ervaring is er voor jou om te gebruiken en te delen, zonder voorwaarden.

De cynische mensen.

En dan heb je altijd de cynische mensen die roepen dat het één groot complot is… Eén grote promotie voor onze betaalde producten en evenementen. Dat komt omdat het hun overtuiging is dat er niet genoeg is voor iedereen – zij lijden aan schaarste-denken.

Maar de waarheid is dat de wereld overvloedig is.

Er is meer dan genoeg voor iedereen, en ‘Geef eerst’ stelt mensen die deze strategie gebruiken in staat om middelen, kennis en informatie te geven aan iedereen. En dus, terwijl de cynici geloven dat het allemaal om verkopen gaat…weet ik , en jij hopelijk ook, dat het allemaal gaat over geven en dienstbaarheid.

Jij kunt dit ook.gifts-570808_960_720

JIJ hebt iets te geven – JOUW kennis, JOUW informatie, JOUW zorg, JOUW support…
Geef het dan ook vrijuit aan diegenen die het nodig hebben. En als ze dan klaar zijn om jouw product, jouw dienst of jouw oplossing te kopen – dan komen ze naar JOU toe.

Het nieuwe ondernemen.

We leven in een belevingsmaatschappij en niet meer in de productiemaatschappij.  Heb jij  baat gehad bij wat wij jou hebben gegeven – dan hoor ik graag van jou. Meer hierover vertel ik je in het Zakelijk Versnellen Event of Seminar

Nu kun jij geven.

Plaats in het commentaarveld hieronder hoe jij baat hebt gehad (op wat voor manier dan ook) van mijn ‘Geef eerst’ strategie– het kan een korte zin zijn of een hele pagina, ik wil echt graag van je horen.

Ook als je nog niet eerder een comment hebt geplaatst, of als je denkt dat iedereen al heeft gezegd wat jij denkt – ook dan wil ik echt graag van je horen.  Des te meer mensen een comment plaatsen, des te meer mensen snappen het – hoe waardevol het is om eerst te geven…

Ik kan niet wachten om jouw bijdrage te lezen (ook een vorm van geven…).

Ken je mensen in je omgeving die baat kunnen hebben bij dit artikel? Deel het met al je vrienden door te klikken op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen op deze pagina, zodat ook zij ervan kunnen profiteren.

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

, , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Als je niets plant, kies je om te falen - Futuretobuild - 23 juni 2016

    […] in het tweede artikel kwam de beste strategie ooit  aan […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.