Zakelijk versnellen doe je niet alleen

Zakelijk versnellen doe je niet alleenadult-18086__180

 • Je wilt van je passie je beroep maken, maar hoe doe je dat nu succesvol? Je hebt de kennis en vaardigheden, maar je hebt moeite om de juiste vorm te vinden.
 • Je bent al een tijdje bezig je bedrijf op te zetten of anders in te richten. Je hebt het ook niet slecht maar het kan natuurlijk altijd beter. Je wilt leren hoe je dit met weinig inspanning toch voor elkaar krijgt.

Herken jij jezelf in één van deze scenario’s?

 • Je wilt doen waar je goed in bent en op een plezierige wijze een bijdrage leveren, daar gaat het om. Dat is jouw reden (net als die van mij overigens) om voor het zelfstandig ondernemerschap te kiezen.
 • Jij bent iemand die vooruit kijkt, die zelf wil leren, zich wil ontwikkelen en daarom durft  te investeren in zichzelf. Jij accepteert dat je niet alles weet en durft anderen om hulp te vragen.
 • Crisis of niet, jij weet dat investeren in expertise en kwaliteit altijd, van waarde is.
 • Dus ben jij op zoek naar een manier om met minder moeite, meer te bereiken!
 • Als je de stap zet je te laten helpen, dan verwacht je wèl resultaat. Ja toch?!

Vragen die veel gesteld worden zijn:

 • Hoe sta je in je werk?
 • Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit?
 • Gebruik jij jouw talenten wel voldoende?
 • Hoe geef je leiding aan jezelf en of ga je met je team om?employees-936804__180

Dit zijn zomaar wat vragen waar wij samen het antwoord op gaan vinden. Daarbij kijken we welke strategieën en werkwijzen bij jouw talenten passen. Ons doel is dat jij weet hoe je te werk moet gaan om voor jou het beste resultaat ooit te krijgen.

En dat op een manier waarbinnen jij eerlijk, open en authentiek kunt en mag zijn.

Of je nu:

 • overspoeld wordt door briljante ideeën;
 • moeite hebt met kiezen;
 • vast zit en je weet niet waarom;

Laat je helpen om de stappen te zetten die leiden tot meer resultaat.

Zakelijk versnellen dat doe je niet alleen. Maar wat is het? Ingrdient van zakelijk versnellen is dat jij je verder ontwikkelt, veel contact hebt met ondernemers en hulp vraagt en krijgt voor de obstakels die jij tegen komt.

Tijdens de events hebben wij het over ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. En omdat er zoveel besproken wordt ga jij je als vanzelf versnellen.  velen zijn je al voor gegaan en enkele reacties staan op mijn website.

zakelijkversnellen event groot rondO ja, voordat ik het vergeet… De nieuwe data voor de  Zakelijk Versnellen Events zijn bekend en het wordt met de dag vollerKlik hier

Als jij er klaar voor bent om vanaf nu er  jouw beste tijd ooit van te maken… meld je dan nu aan voordat het volgeboekt is.

Dus mis deze kans niet…!

Als je dit artikel waardevol vindt, deel het dan binnen jouw netwerk door te klikken op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen op deze pagina, zodat ook zij ervan kunnen profiteren.

Bouw aan je toekomst!

Groet, Anje

 

Trackbacks/Pingbacks

 1. Verkopen of onderhandelen - 5 januari 2016

  […] Plaats jouw werkwijze in het commentaarveld hieronder en laten we elkaar feedback geven zodat we onze verkoop skills kunnen verbeteren. kom hier en leer […]

 2. Je eerste klanten vinden 5 tips - Futuretobuild - 4 februari 2016

  […] Als startende ondernemer moet je bij de start van jouw bedrijf vragen stellen: in welke sector ben ik straks actief? En voor wie zijn de diensten of producten die ik wil gaan aanbieden interessant? Het beantwoorden helpen je bij het bepalen van een concrete doelgroep. kijk hier […]

 3. Efficiënt organiseren en administreren - 26 juni 2016

  […] Want het is belangrijk dat je het snapt! Je hebt een team nodig om je business te laten groeien, meer betaald te krijgen en meer vrije tijd te hebben. Lees hier meer […]

 4. Van ZZP naar professioneel ondernemen - 28 juni 2016

  […] Waarschijnlijk geloven anderen in jou en jijzelf daardoor ook. Maar let eens op wanneer je denkt: ”dat doe je toch gewoon zo…” is dat een voorbode van een mogelijk talent dat jij hebt en een ander niet! Lees meer […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.